שאלה לפר'

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/11/2011 | 21:07 | מאת: גללל

רציתי לשאול אני עשיתי תרומת בציות היו 5עוברים החזירו 3 ילדתי ילד מקסים. אחרי 3 שנים הייתי בקשר עם הפר' שאני מטופלת אצלו והייתי בפגישה הוא אמר שיבדוק מה קורה עם העוברים וכו' אחרי חודשים שאני רודפת אחריו הוא התקשר אליי ואמר שהעוברים התקלקלו והשמידו אותם האם קיים דבר כזה??

12/11/2011 | 16:09 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגללל שלומות, אכן כן מאוד תתכן סיטואציה כזו שאיננה נדירה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות