פטריה שבוע לפני ההחזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

27/09/2011 | 20:03 | מאת: רוז

אני נמצאת כשבוע לפני החזרת ביצית מופרת מתורמת ויש לי פטריה.. אני לוקחת כבר 12 יום פרוגינובה 2 מ"ג. לפני יומיים השתמשתי באגיסטן 0.5 ג' (בהחדרה). האם זה יכול להפריע להצלחת הטיפול? האם אני יכולה להשתמש בטבליה נוספת?

30/09/2011 | 18:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרוז שלומות, אנא היי רגועה והפטריה לא תזיק לטיפול המיועד. את בהחלט יכולה להשתמש במנה נוספת של אגיסטן. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע עדכני בנושא טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות