שלום

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/09/2011 | 08:48 | מאת: דני

מוטרדת מאוד ביום חמישי עשינו החזרת עוברים והיום בלילה לפנות בוקר הרגשתי מתוך חלום מתוך שינה שאולי הגעתי לאורגזמה בלילה בחלום האם זה יזיק לעוברים להשתרש ? הרי אנייודעת שאסור לקיים יחסים לאחר החזרת עוברים ומתוך שלינה ללא שליטה היתה לי אורגזמה האם זה יזיק אם היתה התכווצות רחם? תודה

25/09/2011 | 19:03 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדני שלומות, אנא אל תהיי מוטרדת בגלל תחושת אורגזמה תוך כדי שינה. אירוע חד פעמי זה לא יזיק בשום צורה לסיכוייך להרות מהטיפול האחרון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג המכיל מידע עדכני בנושא טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות