התורמות בקייב

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/09/2011 | 18:39 | מאת: אורלי

אני נוסעת לתרומת ביצית בקייב בשבןע הבא ואני חוששת לגבי מטען הגנטי של התורמת שאי אפשר לראות אותה ויזואלית ולדעת יותר פרטים עליה כי בסופו של דבר המטען הגנטי חשוב מאוד ובבנק הזרע קבלתי המון פרטים על התורם ושוחחתי ארוכות עם האחות ששידכה לי את הזרע בניגוד לתורמת הביצית שאין לי שום שליטה

19/09/2011 | 17:30 | מאת: הילי

היי, איך אפשר ליצור איתך קשר? הייתי רוצה לשאול לגבי הרופא המטפל.

24/09/2011 | 22:29 | מאת: גלית

היי הילי גם אני מתעניינת בנושא. כיצד אפשר ליצור קשר איתך.

19/09/2011 | 22:57 | מאת: גלית

שלום אורלי. האם אפשר ליצור קשר איתך? אני גם מתעניינת בנושא

23/09/2011 | 18:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורלי שלומות, העיקרון של מתן האינפורמציה לגבי תורם זרע ותורמת הביציות הוא אותו העיקרון. על הרופא המטפל איתו את נוסעת לקייב לשבת איתך ובקפידה רבה למסור לך את כל האינפורמציה לגבי התורמת, הכוללת סוג דם, גובה, משקל, גיל, צבע עיניים, צבע שיער, מבנה גוף, מקצוע והשכלה ולעיתים פרטים נוספים שניתן למסור אותם תוך שמירת האנונימיות של התורמת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות