שאלות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/09/2011 | 21:31 | מאת: ליאת

אני ובעלי עברו הזרעה 1 אשר נכשלה מה הסיכוים להתחיל עכשו ivf ומהם הסכוים להתעבר ?< ומהם הסיכונים ? והאם יש מקום לתזונה נכונה בכדי להקלט <? ואיך בכלל אפשר להגביר את הסיכוים להקלט ?

24/09/2011 | 20:47 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליאת שלומות, מאוד קשה להתייחס לשאלתך מבלי לדעת פרטים על סיבת אי הפריון, הגילאים שלך ושל בעלך, והבירור שעברתם. אשמח להתייחס לאחר קבלת כל המידע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג המכיל מידע עדכני בנושא טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות