האם בדיכוי? - דחוף

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/09/2011 | 10:46 | מאת: חגית

שלום, התחלתי ביום ה-21 למחזור דיכוי עם סופרפקט כהכנה לקראת תרומה- עושה עם זריקות. אחרי שבועיים היה דיכוי E2 קטן מ-100 ופרוגסטרון 1.5. עקב דחיית הטיפול נאלצתי להמשיך עם דיכוי כך שנמצאת כבר כ-5 שבועות בדיכוי. לפני שבוע וחצי עברתי מסופרפקט לסינרל. בבדיקת דם אתמול הE2 היה 284 והפרוגסטרון 1.8. האם עדיין בדיכוי? ממה נוסעת העלייה? יש קשר להחלפה בין סופרפקט לסינרל? מוטרדת כי ביום א' אמורה להתחיל זריקות תודה על הסבר ומענה

24/09/2011 | 20:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחגית שלומות, כנראה העלייה באסטרוגן נובעת מהחלפת התרופות, יחד עם זאת את עדיין בדיכוי ויכולה להמשיך בטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג המכיל מידע עדכני בנושא טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות