האם בתרומת ביצית בחול משתמשים במיקרוסקופ אור המגדי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/08/2011 | 01:11 | מאת: אור

לפי הידוע לך האם בתרומת ביצית בחול, עושים שימוש במיקרוסקופ הגדלה של פי 4000-6000 ( במקום הרגיל של פי 400 ) לצורך בחירת זרע במקרה של איכות זרע בעייתית. והאם במקרה זה עדיף גם שבן הזוג יטוס ויתן בחול את הזרע במקום להקפיאו בארץ ולהפשירו בחול, או שזה לא משנה? תודה

16/08/2011 | 18:28 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאור שלומות, שיטת ברטוב לבחירת זרע לפני הזרקתו לביציות מתבצעת במספר מצומצם של מרכזי IVF. במידה ותרצי ייעוץ מדוייק אנא התקשרי לנייד 050-8481909 כדי שאוכל לכוון אותך עם האינפורמציה האמינה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות