בדיקות דם וביוץ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/08/2011 | 14:46 | מאת: חגית

שלום פרו אתמול אסטרוגן 1185 ופרוגסטרון 4.3. היום אסטרוגן 304 ופרוגסטרון 6.7 האם משהו השתבש בביוץ(אחרי דקא ארוך) האם מחזור יגיע כרגיל אחרי 14 יום?

09/08/2011 | 15:27 | מאת: חגית

במידה והיה ביוץ הפרוגסטרון לא אמור היה להיות הרבה יותר גבוה?

13/08/2011 | 17:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחגית שלומות, קשה מאוד להתייחס לשאלתך מבלי לדעת מתי ניתן הדקא הארוך ואילו תרופות להשראת ביוץ קיבלת לאחר מכן. אשמח להתייחס עם קבלת הפרטים הרלוונטיים. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות