דואגת מאוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/07/2011 | 23:59 | מאת: שני

פרופסור ניכבד עברתי הפרייה חוץ גופית במיקרומניפולציה מקבלת עדיין קרינון נכנסתי להריון יש דופק שבוע 8 אבל שק חלמון מוגדל 9 מ"מ האם יש סיכויי להריון כזה להביא ילד בריא לעולם??? או שעליי לעשות הפלה ולחזור לטיפולי פוריות? שני

26/07/2011 | 19:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשני שלומות, על סמך הנתונים שמסרת מדובר בהריון תקין עם דופק שדורש מעקב אולטרסונוגרפי כל שבועיים עד שבוע 12 להריון. בוודאי שאין שום סיבה להפסיק הריון זה לאחר הפריה חוץ גופית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות