Cmv

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/07/2011 | 16:35 | מאת: Or

שלום. אני בהריון בשבוע 9. קיבלתי תוצאות לבדיקת cmv: Igg חיובי 168.3 Igm שלילי מה זה אומר והאם יש צורך במעקב?

26/07/2011 | 19:39 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאור שלומות, התשובה מצביעה על כך שבעבר הרחוק היה לך מגע עם וירוס ה-CMV ואין שום אינדיקציה להדבקה טרייה ואין צורך במעקב נוסף. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עשו לייק בדף הפייסבוק שלנו ** http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות