הריון כימי ומחזור-המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/06/2011 | 11:31 | מאת: רונית

שלום, ב-17.6 בטא התאפסה אחרי הריון כימי.פרוגסטרון קטן מ-0.8 ו E2 קטן מ-200. תמיכות הופסקו עוד שבועיים לפני ההתאפסות. נמצאת על דקא ארוך. טרם הגיע מחזור. כשהבטא היתה 64, E2 קטן מ-200 ופרוגסטרון 2.2 כששמתי טמפון היתה הפרשה דמית קלה מאד. כך היה יומיים. אך לא דימום. האם זה היה מחזור? האם יכול להיות מחזור עם בטא 64? אם כן האם לא צריך להטריד שלא היה דימום? האם השפעת הדקא? תודה על מענה

29/06/2011 | 19:12 | מאת: רונית

אם אכןזה מחזור מה הסיבה לדימום הכל כך חלש שאילולא הייתי שמה טמפון בכלל לא הייתי יודעת על קיומו?

10/07/2011 | 19:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונית שלומות, הפרשה דמית עם בטא של 64 איננה מחזור וסתי אלא דימום כתוצאה מנשירת הרירית הרחמית תוך כדי תהליך ההפלה. יש להמתין לירידה מוחלטת של הבטא (0 או פחות מ-5 יחידות) ולהמתין לקבלת דימום וסתי ספונטני אשר יגרום לאיזון הורמונלי מחודש ואפשרות להתחיל בטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות