כאבי מחזור אחרי IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/06/2011 | 10:33 | מאת: אידית

פרופסור שלום היתה לי שאיבה מרובת ביציות העוברים הופרו במיקרומניפולציה הוחזרו 3 לרחם לוקחת 1 קרינון לתמיכה. היום כ 6-7 ימים אחרי ההחזרה יש לי במשך רב היום כאבי מחזור. האם זה בגלל השאיבה המרובה? בגלל הקרינון? או שזה מעיד על כישלון שוב של ההפרייה כמו בפעמים קודמות? אידית המיואשת

18/06/2011 | 16:45 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאידית שלומות, כאבי מחזור שאת חשה אינם נובעים מהקרינון שאת מחדירה וגינלית אלא מתהליך שאיבת הביציות שעברת. מאחר ותחושת הריון צעיר זהה לתחושה של מחזור וסתי שאמור להגיע, בואי נקווה שהפעם כן תצליחי בטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

18/08/2011 | 11:51 | מאת: שיר

אידית רציתי לדעת אם בסוף נקלטת להריון למרות כאבי הווסת...

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות