אחרי הריון כימי ואין מחזור

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

18/06/2011 | 07:55 | מאת: רונית

שלום, נמצאת אחרי הריון כימי מתרומה. הגוף עדיין על דקא ארוך. אתמול, יום ו' הבטא התאפסה, פרוגסטרון נמוך מ-0.8 ועדיין אין מחזור. מה קורה? האם בגלל הדקא? האם יגיע?

18/06/2011 | 16:46 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרונית שלומות, המחזור מתעכב בגלל התרופות לתמיכה שקיבלת אחרי החזרת העוברים ולא כתוצאה מהדקא. המחזור אמור להגיע תוך הימים הקרובים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות