אחרי אולטרה סאונד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/06/2011 | 10:01 | מאת: Gali

אחרי החזרת 3 עוברים מופשרים. בטא ביום 11 318. ביום 14 בטא 1880 היום - שבוע 5 פלוס 3 הייתי בא.ס. נצפה שק אחד ללא קוטב עוברי. האם יש לדעתכ סיכוי שהכל תקין? צריכה לעשות בטא ביום א וא.ס. ביום ד לא יודעת מה להרגיש מה דעתך?

18/06/2011 | 16:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגלי שלומות, עפ"י נתוני הפתיחה של רמות הבטא נראה שמדובר בהריון תקין לחלוטין. אנא חזרי על בטא פעם נוספת ובעוד שבוע חזרי על בדיקת האולטרסאונד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות