אחרי החזרת עוברים טריים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/06/2011 | 08:22 | מאת: ענת

שלום פרופסור עברתי החזרת עוברים טריים ביום ראשון. היום יום רביעי. אתמול בערב הופיעו כאבי מחזור אחרי פעילות מתונה (ירידה במדרגות והליכה לגינה ליד הבית) מקבלת קרינון אחד ביום. שאלתי היא: האם כאבים אלו מעידים על כישלון הטיפול כפי שהיה עד עתה? והאם זה שיש לי מדי פעם מתח נפשי בלילות משפיע על הצלחת הטיפול גם? ענת

18/06/2011 | 16:53 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענת שלומות, הכאבים אינם מעידים על דבר אלא כתוצאה מטיפול שעברת. היי רגועה ובצעי את בדיקת הבטא במועד שנקבע לך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות