שאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

12/06/2011 | 23:14 | מאת: אלירן

שלום רב ! בן 34 אבא לילד מקסים בעזרת נפלאות הIVF [לאחר שנאמר לי של אוכל בדרך הרגילה] עברה כבר שנה מאז נעשיתי אבא. לאחרונה עשיתי בדיקת זרע ואודה לך באם תפענח הבדיקה תקופת התנזרות 7 ימים צבע צהבהב התנזלות תקינה אגלוטינציה , אין נפח, 3 מל PH.7.8 ריכוז . 21 מליון\מל תנועה. 27% סוג תנועה.פריגרסיבית 19% איטית 4% במקום 4% לויקוציטים מליון\ מל 18 מליון TOTAL COUNT בדיקת מבנה על פי שיטת KRUGER תאים תקינים 3% פתולוגית ראש.62% פתולוגית צוואר 4% פתולוגית זנב 31% ד'ר האם אוכל להביא ילדים לעולם ללא IVF בתודה מראש אלירן

18/06/2011 | 16:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאלירן שלומות, לפי נתוני הזרע שמסרת ייתכן הריון ספונטני או לאחר השבחה והזרעה תוך הכנה מתאימה של רעייתך. להערכתי כדאי לנסות מס' מחזורי טיפול ללא IVF לפני חזרתכם לטכנולוגיה זו, במידה והריון ספונטני לא יתרחש תוך פרק זמן סביר של כ-6 חודשי נסיונות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות