המשך לאחר הפרייה שנייה- תוצאת בדיקות הדם

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/06/2011 | 14:57 | מאת: אילנית

פרופ' שלום ברצוני לציין שיום השתלת העוברים היה ב- 29/5 ויום בדיקת הדם ה-10/6 ז"א 12 יום לאחר ביקשו לבצע את בדיקת הדם..חשוב לי לדעת את דעתך בנושא תודה..

11/06/2011 | 15:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלומות, רמת הבטא הינה נמוכה יחסית ליום ביצוע הבדיקה ביחס למועד החזרת העוברים. יחד עם זאת גם עם רמות בטא כאלו היו הריונות תקינים ולידות. אין ברירה אלא להמתין למחר ולבצע בדיקת בטא נוספת כדי לראות את הכיוון באם לעליה או לירידה. אני מחזיק לך אצבעות שהתשובה תהיה טובה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות