תוצאות בדיקות הדם לאחר הפרייה שנייה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/06/2011 | 13:28 | מאת: אילנית

שלום פרופר' אני לאחר הפריה שנייה , אתמול ביצעתי את בדיקות הדם ותוצאותיהן הין E2 1669 פרוגסטרון 39.4 וה- ET SUBUNIT HCG 14.3 . מה זה אומר??? אמרו לי לחזור מחר על בדיקות הדם מאחר והבטה לא שלילית ולא חיובית ורמת ההורמונים גבוהה מאוד ומכך יכול להיות שאכן יש הריון? כולי במתח נוראי כבר כי אני אחרי שני הפריות..והתוצאה עכשיו לשני הכיוונים אפשר לדעת יותר???

11/06/2011 | 15:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלומות, אנא ראי תשובתי בשאלה הבאה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות