אולטרסאונד בהחזרת עובריים בהפרייה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/06/2011 | 21:31 | מאת: תמר

פרופסור יקר עברתי שאיבת ביציות היום ובקרוב החזרת עוברים בע"ה. שאלתי היא: האם אולטרסאונד תוך כדי החזרת עוברים ישפר את סיכויי הצלחת החזרת עוברים? על פי מה קובעים אם כן להשתמש או לא באולטרסאונד בהחזרת עוברים? תמר

10/06/2011 | 18:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לתמר שלומות, ההחלטה לגבי שימוש באולטרסאונד בהחזרת עוברים תלויה ברופא המבצע את הפעולה. בדר"כ עפ"י המחקרים מהשנים האחרונות שימוש באולטרסאונד בצורה מקצועית תוך החזרת עוברים משפר את אחוזי ההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות