?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/06/2011 | 15:23 | מאת: Tal

מבוהלת.... היום - יום 11 להחזרה של 3 עוברים מופשרים - בטא 318. מה הסיכוי ששלושתם נקלטו?? האם אפשר להניח שבסבירות גבוהה קלטו יותר מעובר אחד? האם ייתכן שההשתרשות היתה מהירה יחסית ולכן הבטא גבוהה? שמחה כל כך ומבולבלת

07/06/2011 | 16:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטל שלומות, הערכים מצביעים כנראה על יותר מעובר אחד אך קשה להגדיר את מספר העוברים המדוייק (2 או 3). לדעתי מדובר על לא יותר מ-2. יחד עם זאת לפרקים לבסוף מתגלה שק אחד בלבד בבדיקת האולטרסאונד. מומלץ לבצע אולטרסאונד וגינלי לאחר שרמות הבטא יחצו את גבול ה-2000 יחידות. אז אפשר יהיה להגדיר במדוייק את מס' השקים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות