מחזור מאחר למה???

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/06/2011 | 00:07 | מאת: דנה

אני בת 36 נשואה+3 בטיפולי פוריות. מנסה להכנס להריון עברתי השנה כ-3 טיפולים שכשלו. המחזור שלי מאחר מאוד!!! מאז הטיפול האחרון קיבלתי מחזור פעם אחת ועכשו הוא מאחר. עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה שלילית. האם יש צורך לבצע בדיקת דם? רופא נשים המליץ לי לקחת כדורים מזרזי מחזור האם נכון לעשות זאת?? חשוב להדגיש שאני מחכה לקראת הטיפול הרביעי של פוריות

07/06/2011 | 16:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלומות, מומלץ לבצע בדיקת דם לרמות בטא ובמידה והתשובה היא שלילית אכן מומלץ לקחת כדורים לזירוז המחזור כפי שמציע לך הרופא המטפל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות