שאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/05/2011 | 12:07 | מאת: Dniel

   בבוקר אתמול עברתי החזרה של עוברים מופשרים. בערב לחתי להופעה. ישבנו קרוב לרמקולים והמוזיקה היתה רועשת - כזו שמרגישים בכל הגוף. האם לדעתך זה עלול להכשיל את הטיפול?

04/06/2011 | 17:46 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדניאל שלומות, אל דאגה לא נגרם שום נזק לעוברים שנמצאים בחלל הרחם ולסיכוי להרות. אני מקווה ששמרת היטב על האזניים... בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות