לא יודעת מה לעשות אולי תרומת זרע?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/05/2011 | 21:32 | מאת: אורית

שלום רב פרופסור ניכבד אני בת 36 וחצי נשואה פלוס 1 מ IVF אחרי 2 הפריות 2 הזרעות וניתוח פוליפ לפני שלוש שנים. בשנה האחרונה : אין ספור הפריות במיקרומניפולציה טיפולי טריים וקפואים שנכשלים (לבעלי זרע במורפולגיה נמוכה). אנחנו חושבים על תרומת זרע - האם באופציה זו הסיכוי יגדל לעומת זרע במורפולוגיה נמוכה? והאם בעלי יירשם שם כאב של היילוד אם יהיה ילד מתרומת הזרע? דואגת מאוד ומטופלת אצלכם אורית

04/06/2011 | 17:53 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורית שלומות, אכן העלית בעיה מורכבת שקשה לענות עליה מבלי לדעת פרטים נוספים. אנא התקשרי לנייד 050-8481909 ואשתדל לייעץ לך טלפונית לאחר קבלת אינפורמציה נוספת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות