דימוםלאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/04/2011 | 17:07 | מאת: ל

שלום, אני ביום העשירי מיום ההחזרה והופיע דימום קל, הוחזרו 2 עוברים, האם זה סימן שהעוברים לא שרדו?

25/04/2011 | 11:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לל' שלומות, דימום קל 10 ימים אחרי החזרת העוברים יכול להצביע על תחילת מחזור מצד אחד והריון צעיר עם דימום קל מאידך. במידה והדימום איננו מתגבר אנא בצעי מחר בדיקת בטא להריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות