המשך ללפני- IVF ראשון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/03/2011 | 18:18 | מאת: אילנית

פרופ' שבוע טוב, סיימתי לקחתי פרוגסטרון 10 ימים ביום חמישי בבוקר מתי אני אמורה לקבל מחזור???? אני כבר מיתפוצצצתתת..

21/03/2011 | 17:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלומות, המחזור אמור להגיע ממש בימים הקרובים. תחושת "ההתפוצצות" מדגישה את הגודש בגוף כתוצאה ממצב הורמונלי קדם מחזור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות