כמה הפריות אפשר

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/03/2011 | 20:48 | מאת: אם דואגת

כמה שאיבות והחזרות אפשר לעשות? בתי עברה 4 שאיבות וכ-8 החזרות ,על כל ההורמונים הטיפול והמתח הנפשי,כמה טיפולים כאלו אפשר לעשות ?היום בתי בת 32 .הרופאים אומרים שהכל בסדר.אז מה קורה?

19/03/2011 | 17:37 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאם דואגת שלומות, למרות שאינני בקיא בנתונים הרפואיים של ביתך והסיבה שבעקבותיה היא עוברת הפריות מבחנה ברצוני להרגיעך. אני משוכנע שבתך נמצאת בידיים טובות ומקבלת טיפולים באיכות אופטימלית. אין הגבלה של מספר טיפולי IVF שהאישה יכולה לעבור כל זמן שאין מניעה להמשיך מסיבה רפואית והתגובה השחלתית הינה מספקת. יש נשים שהרו גם לאחר 20 הפריות מבחנה ויותר. כמובן יש צורך לבצע הפסקות בין הטיפולים לפי הוראת הרופאים. אני מאחל לבתך הצלחה במהירות האפשרית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

20/03/2011 | 00:56 | מאת: אםדואגת

תודה לךד"ר

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות