נותרו לנו 3 מוקפאים לאחר שהיו שנה בהקפאה,

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/03/2011 | 14:40 | מאת: דנה

אנו לפני החזרה, ולא בטוחים האם להחזיר 2 או 3, הדילמה במיוחד לאחר שעברתי קוניזציה לפני שנתיים. נוסף לזה גיליתי שאצטרך להזריק גם קלקסן למניעת קרישיות. מתלבטים.... וההחזרה עוד 3 ימים... מה אפשר לעשות???

19/03/2011 | 17:32 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלומות, ללא צל של ספק מומלץ להחזיר את כל 3 העוברים המוקפאים כדי לתת לטיפול צ'אנס אופטימלי להריון. להשאיר עובר בודד בהקפאה לא יהיה נכון משום בחינה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות