לפני טיפול IVH ראשון - המשך

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/03/2011 | 22:36 | מאת: אילנית

ערב טוב פרופ', תודה שהתייחסת לשאלתי. ברצוני לשתף אותך על שהייתי אצל הרופאה ל- US ונאמר לי שהרירית ברחם מעובה במיוחד וריבוי של זקיקים כלומר 3 ימי הדימום לא היה בעצם מחזור אלא דימום מוזר מביוץ. כך הרופאה אמרה. על כך היא נתנה לי לקחת 10 ימים פרוגסטרון על מנת שיקבל מחזור למרות שהיא מאמינה שאני יקבל מחזור לפני, ואז ביום ה- 2 לבצע בדיקת דם להורמונים לראות שהכל תקין ולהתחיל זריקות לגרימת ביוץ זאת אומרת להתחיל פרוטוקול ל- IVF . תודה על התייחסותך!!!! האם יכול להיווצר מצב של איחור בביוץ כזה גדול???? המחזור הקודם שלי היה ב- 30/1/11 . האם כל השיבוש הזה יכול לנבוע מהזריקות קיבלתי במהלך ההזרעות?? יש לציין שהמחזור שלי היה סדיר בכל חודש וחודשו.

15/03/2011 | 18:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלומות, אכן כן, והשיבושים במחזור יכולים לנבוע כתוצאה מהזריקות להשראת ביוץ אותם קיבלת במחזור הטיפולי הקודם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות