הזרעה תוך רחמית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/03/2011 | 22:59 | מאת: דניאלה

שלום אני בת 33. רציתי לדעת מהם הסיכונים האפשריים בהזרעה תוך רחמית אודה לתשובתך

12/03/2011 | 17:08 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדניאלה שלומות, קשה להתייחס לשאלתך באופן כללי מבלי לדעת פרטים רפואיים רלוונטיים לגבי הסיבה שבעקבותיה את עוברת טיפולי הזרעה תוך רחמית. לאחר קבלת המידע אשמח להתייחס. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות