טיפול ראשון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/02/2011 | 20:51 | מאת: חני

שלום אני בתחילת טיפול ראשון להפריה התחלתי עם זריקות לדיכוי בר שבועים וחצי קיבלתי מחזור ב7.2 שבדרך כלל המחזור שלי הוא חמישה ימים ולאחר מכן עד היום אני עם הפרשות חומות בכמות גדולה ומיום שישי לאחר שקיימתי יחסים יצא לי דם והפסיק והיום שוב יוצא לי דם בכמות יותר גדולה זה לא ניראה כמו מחזור ושהייתי בביקורת במהלך השבוע הרופא אמר לי באולטרסאונד עם אני עדין במחזור מה זה יכול להיות והעם זה יכול להיות ומזריקות שמדכאות את השחלות?

25/02/2011 | 16:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחני שלומות, ללא ספק הדימומים הבלתי סדירים שאת מציינת הינם תוצאה של הזריקות לדיכוי שקיבלת. אין צורך להתייחס לדימומים אלה. יש לבצע בדיקת דם הורמונלית ואם התוצאות הינן תקינות ואולטרסאונד וגינלי הינו תקין יש להתחיל בטיפול להשראת ביוץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות