ביצית חלשה וזרע חלש

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/02/2011 | 14:00 | מאת: דנה

אם לבעלי יש זרע חלש מאוד ולי הביצית חלשה מה אנחנו אמורים לעשות ואם יש סיכוי להפריה חוץ גופית בלי תרומה של אף אחד ?

13/02/2011 | 19:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלומות, קשה מאוד להתייחס להגדרות כלליות כמו ביצית חלשה וזרע חלש. אשמח לקבל פרטים מדוייקים על אופי הטיפולים שעברתם ולנסות לייעץ בדרך הנאותה ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://dov-feldberg.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות