הבאת עוברים "טריים " לארץ

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

02/02/2011 | 20:05 | מאת: מבקשת עזרתך

ההני בת 32 , מועמדת לתרומת ביצית ומתלבטת באשר לאפשרות לטוס לשם החזרת עוברים טריים או להחזירם בארץ . מהם ההבדלים בסיכויי ההצלחה בין שני המסלולים ?

03/02/2011 | 19:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למבקשת עזרתך שלומות, ללא צל של ספק מסלול של עוברים טריים תוך כדי החזרתם בחו"ל, עדיף על עוברים מוקפאים המובאים לארץ. במידה ותרצי פרטים נוספים על המסלולים השונים אנא התקשרי לנייד 050-8481909 ואשמח לעזור לך בהכוונה ובעצה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות