מיואשת מהרירית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/01/2011 | 18:44 | מאת: יעל

שלום, נמצאת בסבב החזרת מוקפאים ואם לא מצליח מעבר לתרומת ביצית. 9 חודשים אחרי גרידה שלאחריה הדבקות בכניסה לחלל. ההדבקות נפתחה, מחזורים תקינים, היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה. בכל הטיפולים אחרי הגרידה רירית סביב 5 (לפני גרידה 7, וטבעי לפני טיפולים 6). בסבב המוקפאים- כמות גדולה של הורמונים (4 פרוגינובה + 2 אסטרופם וגינלי) והרירית ביום 15 4.2. מה עושים? האם פיפל יכול לסייע בעיבוי הרירית? ניתוח ערוגות? מיואשת לגמרי כי גם לתרומה אי אפשר להגיע ככה, תודה על מענה,

31/01/2011 | 18:42 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלומות, אכן בעית הרירית הינה מן הקשות בטיפולי פוריות, גם מביציות המטופלת וגם מתרומת ביציות. לפי הנתונים שמסרת אני ממליץ לנסות פיפל ולהכין אותך לטיפול הבא ע"י נטילת 6 מ"ג אסטרופם דרך הפה, 4 מ"ג בגישה וגנילית ומדבקות לעור של אסטרודרם או אבורל. כל זאת אמור לעזור בעיבוי הרירית וקליטת העוברים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות