תמיכה הורמונלית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/01/2011 | 10:02 | מאת: עבנר 27

ברצוני לדעת עד איזה שבוע יש להמשיך תמיכה הורמונלית (אנדומטרין+פרוגינובה),הבנתי שהדעות חלוקות,חלק ממליצים עד שבוע 9 וחלק עד שבוע 11,ובאיזו הדרגתיות יש להפסיק את התמיכה? תודה.

31/01/2011 | 18:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבר שלומות, רצוי להמשיך בתמיכה של אסטרוגן ופרוגסטרון עד לשבוע 11 של ההריון. אין צורך בהפסקה הדרגתית ואפשר להפסיק את התמיכה בבת אחת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות