דימום מיד אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/01/2011 | 20:46 | מאת: ענבל

שלום דוקטור היום החזירו לי 3 עוברים מוקפאים בני 8 תאים באיכות טובה, ההחזרה הייתה בהרדמה מלאה מכיוון שאני סובלת מכאב עז במהלך ההחזרה. כשהתעוררתי מההרדמה היה לי דימום קל ואחרי חצי שעה הייתה לי הפרשה ורדרדה. האם זה נורמאלי? האם הדבר פוגע בסיכויים להריון? תודה רבה

31/01/2011 | 18:24 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבל שלומות, בדר"כ הדימום לאחר ההחזרה נובע כתוצאה ממניפולציה ותפיסה של צוואר הרחם. לדבר אין שום קשר עם החלל הרחמי ואינו קשור להצלחת ההשרשה של העוברים לאחר ההחזרה. אי לכך אנא אל תדאגי ונקווה שטיפול זה יסתיים בהריון תקין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות