ערכי בטא - דחוף

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/01/2011 | 11:49 | מאת: אריאל

לפני כשבוע בטא 46 אחרי יומיים 94 ואחרי יומיים 134 האם נשמע סביר? מדובר בבטא אחרי מוקפאים הרופא אמר לבוא לאולטרהסאונד לראות התקדמות האם יש סיבה לאופטימיות? יש לי מעט הרגשת מתיחות ומורגשת מעט שחלה ימין האם תקין? חשוב לציין ביום ה 9 להחזרה מעט הפרשות חומות וכן הוחזרו 3 עוברים שלאחר הפשרה גודלם היה 3 3 ו-7

11/01/2011 | 17:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאריאל שלומות, קשה להתרשם במדוייק מרמות הבטא ביחס לתקינות ההריון. כולי תקוה שאולטרסאונד בעוד כ-10 ימים עד שבועיים ידגים הריון תקין עם דופק. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות