אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

17/12/2010 | 23:37 | מאת: דנה

פרופסור ניכבד אני נמצאת כ חמישה ימים אחרי החזרת עוברים קפואים לרחם. בהתחלה היו דקירות ברחם לעיתים קרובות. כעת יש מדי פעם, בכל יום, כאבים בבטן תחתונה. האם מצב זה יכול להעיד על הריו/אי הריון? והאם זה נורמלי שיש כאבים כאלה?

01/01/2011 | 14:54 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלומות, לאחר החזרת עוברים בין אם הם מופשרים או טריים יכולים להיות מיחושים בשיפולי הבטן, האגן או גב תחתון. אל דאגה וכל תחושותייך הינן תקינות אך לא מצביעות על הצלחה או אי הצלחת הטיפול. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות