היסטרוסקופיה אבחנתית - חירוץ צדדי?

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/12/2010 | 20:26 | מאת: מיקי

שלום לפרופ' פלדברג, עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית כדי לשלול חזרה של הדבקות שנפתחה. תוך כדי הבדיקה אמר לי הרופא כי ביצע חירוץ צדדי.(הרירית עדיין דקה למרות פתיחת ההדבקות). לא יודעת למה לא שאלתי אותו אבל אחרי הייתי קצת מבולבלת. אני מניחה שזה לא פיפל או ערוגות(שמבוצע בהרדמה), האם אני צודקת? קצת נלחצתי כי אני תוך כדי טיפול וצריכה לעבור שאיבה עוד כשבוע. האם יש עם זה בעיה שנעשה תוך כדי טיפול? תודה,

25/12/2010 | 18:02 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקי שלומות, ההתערבות שעברת אכן מאוד לגיטימית במצב הנתון ויכולה לעזור להשרשה בתהליך ה-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות