מרפאת אלטרויטה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/11/2010 | 21:42 | מאת: לפרופסור היקר ערב טוב

אשמח לשמוע ממך על המרפאה במוסקבה על דרך הטיפול על אחוזי הצלחה והאם ניתן לבצע פיפל והיססטרוסקופיה לפני טיפול בתרומת ביצית ליתר דיוק האם רצוי לבצע הפעולות הנ"ל אשמח לקבל ממך חוות דעת בתשובה בפורם זה המשך ערב נעים ממני שנית

04/12/2010 | 11:55 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשנית שלומות, מאחר והאינפורמציה לגבי טיפול בתרומת ביצית במרפאת אלטרויטה במוסקבה הינה נרחבת ואינדיבידואלית אנא התקשרי אלי לנייד 050-8481909 כדי שנוכל ללבן את הדברים על דיוקם. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות