החזרת עוברים בהרדמה-דחוף!!

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/11/2010 | 13:28 | מאת: ענבל

שלום אני עומדת לפני החזרת עוברים. בפעם הקודמת ההחזרה היתה ללא הרדמה וסבלתי במהלכה מאוד, עד כדי ירידה חדה בלחץ הדם ותחושת עילפון. הפעם הרופא המליץ לי על החזרה בהרדמה. רציתי לדעת האם ההרדמה יכולה להקטין את סיכויי הקליטה? תודה!!

04/12/2010 | 11:39 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבל שלומות, הרדמה כללית איננה מפחיתה את סיכויי הקליטה אלא להפך במידה מסויימת מגבירה אותם. אל חשש ובהצלחה. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות