הפשרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/11/2010 | 22:52 | מאת: עדי י

שלום בת 3 7חודשיים אחרי לידה כמה שאלות .האם זה בסדר להתחיל טיפולים ?? יש לנו 5עוברים בהקפאה כמה נהוג להפשיר באותו יום של ההחזרה ??כי הבנתי שאם הם לא איכותים אז לא מחזירים אז מפשירים באותו יום את הנותרים או שאטר לחכות למחזור הבא ולגבי הזמ שמחזירים זה כמו בהפרייה רגילה ?? ומה לגבי תרופות לוקחים?? תודה רבהה

24/11/2010 | 12:14 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדי שלומות, אין ספק ש-7 חודשים לאחר הלידה אפשר להחזיר מוקפאים. לגבי פרטי ההפשרה וההקפאה תתיעצי עם הרופא המטפל כי חשוב באיזה שלב הוקפאו העוברים ואיך חולקו ה-5 (הוקפאו ביחד או 2+3). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות