תרומה ורירית דקה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/10/2010 | 07:30 | מאת: יעל

שלום לפרופ' פלדברג 1.האם יש בכלל סיויכ לתרומת ביצית עם רירית 5 (תלת שכבתית) (לאחר גרידה ופתיחת הדבקו).האם לא עוד עוגמת נפש והוצאה כספית? 2.האם אסטרופם וגינלי יכול לסייע מה ש-2 פרוגינובה ו-E2 גבוה מאד לא הועילו? 3.האם אספירין יכול להועיל?

30/10/2010 | 07:32 | מאת: יעל

הכוונה שפרוגינובה לא הועיל בטיפולי IVF

30/10/2010 | 11:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלומות, בנסיבות האלו אני ממליץ לקחת 6 כדורי אסטרופם של 2 מ"ג בבליעה דרך הפה כל יום, והחדרה יומית של 2 כדורי אסטרופם לנרתיק לפני השינה מדי יום ביומו. כמו כן מומלץ להוסיף מדבקות לעור של אסטרודרם או אבורל של 100 מ"ג ולהחליף אותם כל 3 ימים. כל זה אמור לשפר את עובי הרירית ולנסות להגיע לפחות ל-7 מ"מ. בהצלחה בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 סגן מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות