שאלה דחוף פליייייז

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/10/2010 | 20:33 | מאת: אסתי

1. קיימתי יחסי מין יבשים (הוא עם בגדים ואני עירומה), הופיעו כתמים על מכנסו לאחר שגמר אשר היו במגע עם הנרתיק ..לכן חששתי מהריון. 2. 14 יום אחרי הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית .. באותו יום קיבלתי מחזור אך נשאר לי חשש שזה אולי דימום ...לכן חיכיתי עד שסיימתי מחזור ולאחר שבעה ימים ביצעתי בדיקת הריון ביתית והראתה תוצאה שלילית. בימים האחרונים אני חשה כובד בבטן ..התנפחות...גזים...צריבה לפעמים ...האם אלו תסמיני הריון? האם אני יכולה לסמוך על בדיקת הריון ביתית? לאור מה שכתבתי מה דעתך?

26/10/2010 | 20:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאסתי שלומות, לאור כל הנתונים שמסרת בשאלתך אין שום סיכוי להריון. אנא היי רגועה, כי כל התסמינים שאת חשה נובעים מהלחץ בו את נמצאת. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 סגן מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

27/10/2010 | 11:08 | מאת: אסתי

דוקטור תודה רבה על התייחסותך ותשובתך המהירה . יש לי עוד שאלה : האם אני יכולה לסמוך על בדיקת הריון ביתית ? אני יודעת כי אם התשובה חיובית אז זה בוודאות חיובית אך אם היא שלילית אז זה לא בוודאות שלילית . במידה וביצעתי את הבדיקה מספר פעמים ...בערך ארבעה פעמים והתשובה כל הזמן שלילית אז אפשר לסמוך על זה?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות