עלויות IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/10/2010 | 13:56 | מאת: עדי

שלום, אני חברה בקופ"ח כללית ומעוניינת לבצע הפריה דרך רופא פרטי בשל חצוצרות חסומות. הרופא בקופ"ח אמר שאני זקוקה להפריה, אך עדיין אין לי טופס 17. יש לציין שאני בת 30 ומדובר בילד ראשון. הרופא הפרטי אמר שזה יעלה לי X כסף דרכו ושיש החזר דרך קופ"ח. מה זה אומר? מה הטיפול אינו כולל? (הפגישה שלי איתו רק בעוד שבוע ואני סקרנית) עדיין אין לי טופס 17 - כמה זמן לוקח עד האישור? במקרה שכזה, האם אפשר לבצע את התרופות והזריקות דרך הקופ"ח? ובמידה וכן-האם אצטרך הפניה מרופא של הקופה בשביל זה? ומה העלות שלהן? תודה !

19/10/2010 | 17:45 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדי שלומות, לדעתי היה עלייך לשאול את כל השאלות מהרופא הפרטי אליו פנית לטיפול IVF שלא במערכת ציבורית. מאחר וטיפולי הפריה חוץ גופית פרטיים, כולל תרופות, עולים עשרות אלפי שקלים, לדעתי רצוי להמתין שבוע לטופס 17. במידה ותהיי מעוניינת בפרטים נוספים אנא התקשרי לנייד 050-8481909. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות