כאבים בעת ההחזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

06/10/2010 | 10:23 | מאת: ענבל

שלום אתמול החזירו לי שני עוברים ובעת ההחזרה חוויתי כאב בלתי נסבל בעת המעבר בצוואר הרחם, עד כדי תחושת עילפון וירידה חדה בלחץ הדם. האם דבר זה יכול להשפיע לרעה על קליטת העוברים? תודה

19/10/2010 | 17:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לענבל שלומות, עפ"י הנסיון והספרות הרפואית יש קשר לצערי בין הקשיים הטכניים במהלך החזרת העוברים וירידה בשיעורי ההריונות. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות