החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/08/2010 | 20:43 | מאת: ליאת

שלום, עברתי הפריה חוץ גופית כאשר את הזרע השביחו בהגדלה של פי 6000 (מיון תאי זרע) כרגע אני אחרי החזרת 3 עוברים שהתבצעה ב23.7 עם טיפול תומך של אנדומטרין ואסטרופם. אתמול התחיל לי הפרשות כהות והיום דימום אומנם לא חזק. מחר אני אמורה לבצע בטא. מה אומר הדימום הזה? האם זה תקין?

24/08/2010 | 13:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליאת שלומות, דימום קל לקראת מועד ביצוע בדיקת הדם אחרי הפריה חוץ גופית יכול להיות גם סימן חיובי להשרשה. אי לכך בצעי מחר את בדיקת הדם להריון בלי חשש. בברכה, פרופ' דב פלדברג נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות