דימום כשבוע אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/06/2010 | 08:59 | מאת: גלי

לפני כ-10 ימים עברתי החזרת עוברים. יום לאחר החזרת העוברים אושפזתי עם גירוי יתר קל ואתמול, 9 ימים לאחר ההחזרה התחיל דימום (לא הפרשות) שהיום התחזק.אני מטופלת באנדומיטרין 100 גרם 3 פעמים ביום. האם יכול להיות שזה הוסת למרות שזה עדיין מוקדם מדי? אם לא, ממה נובע הדימום?

09/06/2010 | 13:20 | מאת: גלי

מסתבר שזו הפלה כי אין הריון וזה עדיין מוקדם למחזור.תודה ובהצלחה לכולן

09/06/2010 | 21:01 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגלי שלומות, לא נראה שמדובר בדימום וסתי. יתכן וזה דימום של השרשה. כדאי להמשיך בטיפול תומך ולבצע בדיקת בטא בדם. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות