הכפלת בטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/06/2010 | 09:57 | מאת: יסמין

לפני שבועיים החזירו לי 3 עוברים. ביום ה- 12 להחזרה הבטא הייתה 35 ביום ה- 14 להחזרה הבטא הייתה 56 האם זו עלייה תקינה, האם יש סיכוי עדיין שיתפתח היריון תקין למרות שאין הכפלה? תודה לך וסוף שבוע נעים

04/06/2010 | 17:39 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליסמין שלומות, חייבים להמשיך למדוד את רמות הבטא כל יומיים למשך 2-3 בדיקות נוספות כדי לדעת לאיזה כיוון מתנהל ההריון. אני כולי תקווה שהכיוון הוא חיובי. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות