דימום לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/05/2010 | 07:52 | מאת: ליהי

לפני 11 יום הוחזרו לי 3 עוברים. ביום התשיעי להחזרה התחיל דימום קל למשך קצת פחות מיממה. טרם ביצעתי בדיקת בטא. רציתי לדעת ממה נבע הדימום- 1. האם יכול להיות שזה מחזור קצרצר של פחות מיום? 2. האם זה דימום השתרשות? 3. האם זה דימום של הפלה של אחד העוברים? אני עם תמיכת גסטון יום כן יום לא, קרינון ואסטרופם (2) על בסיס יומי. תודה רבה שבוע נפלא אורלי

04/06/2010 | 17:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורלי שלומות, לא תהיה שום אפשרות להעריך את סיבת הדימום ללא ביצוע בטא בדם כדי לדעת אם מדובר על הריון או לא. לפי התוצאה תהיה גם הגישה הטיפולית. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות