דימום לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/05/2010 | 08:50 | מאת: מורן

שלום אני 9 ימים לאחר החזרת 2 עוברים. לוקחת תמיכה של קרינון 8% פעם ביום. התחיל לי דימום וקצת כאבי מחזור. האם יש סיכוי שאני בהריון? האם להמשיך לקחת קרינון? אני אמורה יום שלישי לבצע בטא האם יש טעם? אודה לתשובה מהירה אני במתח תודה

09/05/2010 | 11:47 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למורן שלומות, בלתי אפשרי לדעת לסיבת הדימום וייתכן והוא כן מצביע על הריון שמתפתח. כאבי מחזור קיימים גם בהריון צעיר. אין שום צורך למהר, תמשיכי עם הטיפול ותבצעי את בדיקת הבטא במועד שנקבע לך ביום ג' הקרוב. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות